Over ons

Wat leuk dat je onze webwinkel bezoekt! Hier vind je onze (grotendeels) duurzame producten, met hart en hand gemaakt door mensen met een beperking. Mensen met talent die, met ondersteuning waar dat nodig is, werken in één van de vele werklocaties van de Gemiva.

 

Shop een verhaal

 

Shop je in de Gemiva-webwinkel, dan koop je een uniek handgemaakt product met een persoonlijk verhaal. Dat vertellen we je zo veel mogelijk bij onze producten. Kijk dus bij het product van je keuze ook even naar het verhaal van de maker. Zo shop je naast een uniek product ook een bijzonder verhaal. (Nog niet alle verhalen staan online, dat is nog werk in uitvoering!)

Voor de levertijd houden wij 2-5 werkdagen aan, tenzij anders vermeld.

 

"Ik maak een stippenslinger.

De stippen erop verven vind ik leuk.

Ik vind het niet moeilijk, maar je moet wel geduld hebben.

Ik vind het ‘t leukste om met mijn handen bezig te zijn.

Mijn tip voor als je ook een stippenslinger wilt maken?

Gebruik dan een stippenmal die droog en niet te dik is!"

Kelly, activiteitencentrum De Schakel (Moordrecht)

 

Teamwerk

 

Vaak zijn de productieprocessen op maat gemaakt. Eén of meer cliënten maken deel uit van het proces. Begeleiders onderzoeken steeds weer hoe cliënten zoveel mogelijk aan het proces kunnen deelnemen. Door te vragen, te luisteren en uit te proberen.

Zoveel mogelijk werkzaamheden voor de Gemiva-webwinkel worden uitgevoerd door mensen met een beperking. We gebruiken de talenten en faciliteiten die er zijn, ook voor technische ondersteuning, fotografie, inpakken en verzenden van de pakketjes en het klantcontact.

 

Maatwerk en grote aantallen

  

Omdat onze producten handgemaakt en uniek zijn, is het vaak goed mogelijk om ze te leveren met een aanpassing naar jouw wens. Wil je dat, neem dan contact op met de locatie die vermeld staat bij je product. Dat kun je ook doen als je grotere aantallen wilt bestellen dan in de webwinkel mogelijk is. 

 

Gemiva

 

De Gemiva-webwinkel is een van de activiteiten van de Gemiva.

Deze organisatie ondersteunt in Zuid-Holland ruim 5200 mensen. Zij hebben door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of ondersteuning nodig. De organisatie is actief in ruim zestig gemeenten in Zuid-Holland. Bij de Gemiva-SVG Groep werken op dit moment ruim 3400 betaalde medewerkers en zo'n 1500 vrijwilligers.

 

Meer weten over werken bij Gemiva of onze mogelijkheden voor zorg en ondersteuning? Kijk op www.gemiva-svg.nl

 

 


Fotografie, Team Design@Gading

Vervoer, Raymond

Inpakken, Miranda

Magazijn, Desiree en Frans