Betalen, Ophalen, Versturen en Retourneren

Betalen

In onze webwinkel kunt u met Ideal betalen.

 

Ophalen 

Wij vinden het heel leuk als u uw product op onze locatie komt ophalen. U kunt dan zien wat wij allemaal maken op onze locatie. Niet al onze producten worden in de webwinkel aangeboden. 

 

Het adres van de locatie waar het product opgehaald kan worden, vindt u in de omschrijving van het product. Onze algemene openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00-15.00 uur. Als de openingstijden afwijken, staat dit ook in de omschrijving. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met de locatie.

 

Versturen

We streven ernaar om de bestelde producten binnen 3 werkdagen te versturen. De producten worden verstuurd via Post NL.

 

Onze tarieven (2021) zijn:

 

Brievenbusenvelop (0-20 gram): € 0,96

Brievenbusenvelop (20-50 gram): € 1,92

Brievenbusenvelop (50-100 gram): € 2,88

Brievenbusenvelop (100-350 gram):€ 3,84

Brievenbusenvelop (350 gram-2 kg):€ 4,50

 

Brievenbuspakje (0-2 kilo): € 4,60

 

Pakket (0-10 kilo): € 7,25

Pakket (10-23 kilo): €13,00

 

Bij bestellingen boven de € 50,- brengen wij geen verzendkosten in rekening.

 

Retourneren

Onze producten worden met veel zorg gemaakt en wij doen ons uiterste best om onze producten met een zo hoog mogelijke kwaliteit af te leveren. Wij willen benadrukken dat al onze producten met de hand worden gemaakt, dus soms kan het zijn dat het product een kleine afwijking heeft t.o.v. de foto in de webwinkel.

 

Mocht het product toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u contact opnemen met ons via webwinkel@gemiva-svg.nl.

Graag ontvangen wij uw naam, bestelnummer, productnaam en de reden van retourzending. U kunt het product afgeven bij, of opsturen naar, onze Cadeauwinkel: Voorstraat 390, 3311 CX Dordrecht.

Als overeen is gekomen dat het product geretourneerd mag worden, streven wij ernaar om het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 werkdagen terug te storten op uw rekening.