Miranda, teamlid van de Pak-Inn

Mensen verrassen is zo ontzettend leuk!

Op de Pak-Inn komen de bestellingen binnen van de Gemiva Webwinkel. Miranda maakt deel uit van het team. We vragen haar hoe het gaat op de Pak-Inn. Hoe ben jij bij dit werk terecht gekomen?

Via een werk- en leerbedrijf ben ik hier gekomen. Dit is écht mijn plek. Ik kan mezelf zijn. Je mag zijn zoals je bent. Je kan werken op je eigen manier.

 

De Pak-Inn doet belangrijk werk voor de webwinkel. Waar moet je allemaal op letten?

Je moet er goed op letten dat je de juiste aantallen inpakt. Heel soms gaat er weleens iets mis. Dat ik me vergis. Dan stuur ik een briefje aan de klant. De mensen reageren er heel leuk op. Ik vind het niet echt moeilijk. En de begeleiding legt het goed uit.

Het grootste deel doe ik zelfstandig

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het inpakken. Dat vind ik zo ontzettend leuk om te doen! Het blijft een verrassing. Laatst hadden we een heel grote bestelling.

Ik dacht, hoe ga ik dat nou doen? Maar we hebben het opgelost. Het grootste deel doe ik zelfstandig. Ik krijg telefoontjes binnen en de bestellingen. Ik heb ook een gesprek met mijn pb-er gehad, over mijn doelen. Ik wil steeds meer leren en zelfstandiger worden.

 

Wat een ambitie Miranda! En wat maakt het werken voor de webwinkel anders?

Je hebt een doel, een werkritme. En werkplezier! Vroeger zat ik in de zorg. Dat moest ik loslaten, omdat het te zwaar werd. Nu zorg ik nog steeds, maar dan voor de pakketjes.

Wat wij hier doen is gewoon werken

Miranda straalt als ze erover praat. Zo enthousiast! Is er iets wat jullie nog nodig hebben?

Soms, als ik vertel wat ik doe, dan zeggen mensen: oh ja, dagbesteding. Dat vind ik rot. Wat wij hier doen, is gewoon werken. We zijn medewerkers. Die stempel komt van buiten en daar wil ik vanaf. Het is goed dat mensen écht gaan zien hoe wij werken en wat we doen. Daarbij helpt het interview in de webwinkel!

 

Mooi gezegd Miranda. Dank voor je verhaal en heel veel succes met jullie werk in de drukke feestmaand!