Team van de Pak-Inn is voor alles inzetbaar

Ik ben voor alles inzetbaar, hoor ik vaak

Van het team Pak-Inn vertelden eerder Jacob en Miranda hun verhaal.

Nu zijn Frans en Desirée aan het woord.

Hoi Frans, hoe lang werk jij bij de Pak-Inn?

Ik werk hier nu 4 jaar. Ik doe ook veel ander werk voor de Pak-Inn. We hebben veel verschillende klanten. En heel veel verschillende producten. Nu komen er weer de Sintzakjes. Laatst heb ik 2 orders voor de webwinkel ingepakt.

 

Wat maakt het werken voor de webwinkel anders?

Er zijn veel verschillende producten én ook veel leuke en nieuwe ideeën. Het is ook nog pril. We zijn veel dingen aan het uitzoeken.

 

Is het moeilijk?

Dat valt reuze mee. Ik ben voor alles inzetbaar, hoor ik vaak.  Frans kijkt erbij alsof hij er ook niets aan kan doen, maar het is een groot compliment! Ik ervaar geen werkdruk. Als er geen voorraad meer is bijvoorbeeld, dan kan ik daar weinig aan doen. Dat ligt buiten mijn bereik. Frans haalt zijn schouders op. Wat een wijsheid, Frans.

Je werkt voor de klanten, dus je wilt het ook echt presenteren

Hoi Desirée, wat doe jij bij de Pak-Inn?

Ik maak de pakketjes verzendklaar. En ik kan invoeren. Ik zit ook in de medezeggenschapsraad van de Pak-Inn.

Wow, wat goed!

 

Wat vind je er zo leuk aan, werken voor de webwinkel?

Het is echt heel leuk om voor de klant te werken. Het is klantgericht.

 

En wat maakt het werken voor de webwinkel anders?

Het moet snel. Dezelfde dag moeten de bestellingen verwerkt worden. Het product moet op voorraad zijn.

 

Waar moet je op letten?

Je werkt voor de klanten, dus je wilt het ook echt presenteren. Bij het inpakken letten we daar dus op.

 

Hoe vond je dit gesprek?

Hartstikke leuk!

Jullie ook ontzettend bedankt, Desirée en Frans!