Webwinkelweetjes 5

In Webwinkelweetjes lees je mee met wat er zoal gebeurt aan de achterkant van de Gemiva-webwinkel. Inmiddels werken zo’n 15 cliënten mee om de webwinkel draaiende te houden. Daarnaast zijn er 20 locaties waar de makers, cliënten en medewerkers, producten aan het maken. Op dit moment staan er weer 10 nieuwe producten klaar om te worden opgenomen in de collectie. De Gemiva-webwinkel groeit.

De cijfers van week 1 t/m 20 (1 februari t/m 15 juni 2021)

 We tikken bijna de 10000ste bezoeker aan en hebben we de 200ste bestelling ontvangen! 

Enquête Wat vind jij ervan?

Op 16 juni 2021 is er een enquête verspreid. Jouw mening is belangrijk. Iedereen vragen we om mee te denken over de toekomst van de Gemiva-webwinkel. Wat gaat goed en wat kan beter? Je kunt deze link ook vinden in de webwinkel. Wil je als klant meedoen met de enquête, klik dan op: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1fWdfEvC8J0QLFWRVmlTkmFEkQNaYQIhiA6urSH2_gIcHtQ/viewform?usp=sf_link Je kunt tot 25 juni 2021 reageren.

Medio juli/augustus laten we weten wat dit heeft opgeleverd.

Nieuwe fotostudio

 De fotografen van Design@Gading, die voor de Gemiva-webwinkel werken, hebben sinds enkele weken een nieuwe studio op de Noordbaan in Leiden. Daar hebben zij meer ruimte en meer rust. Een goeie ontwikkeling. Goede productfoto’s zijn onmisbaar voor de webwinkel!

Nieuwe productontwikkelaar

Sinds enkele weken helpt Patricia van Tol mee, om het aanbod van nieuwe producten in de regio Gouda te helpen ontwikkelen. Welkom Patricia! Het is ontzettend gaaf om te merken dat steeds meer locaties enthousiast worden en hun ideeën en producten gaan aanbieden. Bij het ‘webwinkelproof’ maken zijn een aantal producteisen van belang, zoals een verzorgde afwerking, het aanleggen van een voorraad en een standvastige kwaliteit. Soms kost dat echt even tijd. Heb je vragen of wil je meer informatie, mail ons: webwinkel@gemiva-svg.nl

Bedankt lieve juf, meester!

Het einde van het schooljaar is in zicht. Alle juffen en meesters verdienen een cadeautje. Kijk hiervoor ook eens op onze webwinkel. Al vanaf €1,50 kun je een zeepdoosje cadeau doen. Dit product is gemaakt in samenwerking met Het Vizier, In Vorm, Gemivaria Strijen en De Symfonie.

 

Louise hakt de fijne zeephartjes.

Kalyleigh doet de hartjes in een doosje.


Vogelhuisje

De mannenclub van De Meerpaal Nesse maakt stevige en mooie vogelhuisjes voor pimpelmeesjes en boomkruipers. Met de hand gezaagd en kundig geverfd door kranige 75 plussers, onder de bezielende leiding van Herbert, de vrijwilliger sinds jaar en dag. Vanaf €15,00 heb je zo’n prachtig exemplaar in de tuin. En als je een vogelhuisje koopt, dan krijg je een vogelkaartje cadeau.

 

Bas en Hans (achtergrond) aan het werk in de houtwerkplaats De Meerpaal Nesse.


Vogelkaarten

Marijke en Melanie van Uit de Kunst schilderen verschillende vogelkaarten en bij Het Vizier maken ze de kaartjes: naast de Huismus zijn ook de Pimpelmees, de Boomkruiper en de Roodstaart vereeuwigd. Hun verhaal is binnenkort te lezen op de Webwinkel bij de Vogelhuisjes van De Meerpaal Nesse. 

Flyer

Binnenkort ontvangen alle werklocaties een flyer van de Gemiva-webwinkel. Hopelijk hebben jullie er een goed plekje voor. Kijk regelmatig in de webwinkel, er is elke week wel iets nieuws. Wil je ons blijven vertellen wat goed gaat en wat beter kan? Daar doen we het voor, daar worden we blij van. Graag tot ziens in de webwinkel!

 

Het Webwinkelteam

webwinkel@gemiva-svg.nl

www.gemivawebwinkel.nl